• Антиоксидантна и тонизираща хранителна добавка с екстракт от охлюви Снейл Еликсир – Алекс 1977

Хранителната добавка „Снейл Еликсир“ съдържа концентриран екстракт от охлюви и е предназначен за вътрешна употреба. Оказва благоприятен ефект върху храносмилателния тракт и стимулира имунната система. Притежава антиоксидантно и тонизиращо действие. Предназначен е за масова употреба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка. Антибактериалните свойства на сиропът се дължат на редица пептиди, затова може успешно да се прилага с антибиотична терапия срещу инфекции на храносмилателната система, причинени от Helicobacter pylori. Концентрацията на мед-съдържащи пептиди е забележителна. Те стимулират образуването на колаген, еластин и оказват благоприятно влияние върху тъканите и лигавицата. Използва се при стомашно-чревни проблеми, като действието на сиропа е подсилено от допълнително добавените витамин С, декспантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на екстракта от охлюви подпомагат регенеративните процеси.

Начин на употреба: 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25ºС и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

200 ml.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Антиоксидантна и тонизираща хранителна добавка с екстракт от охлюви Снейл Еликсир – Алекс 1977

  • Производител: Алекс 1977
  • Код на продукта: GS016
  • Наличност: Наличност
  • 16.20лв.


Свързани продукти

Хранителна добавка за здрави стави с екстракт от охлюви Хеликс § Флекси – Алекс 1977

Хранителна добавка за здрави стави с екстракт от охлюви Хеликс § Флекси – Алекс 1977

Хранителната добавка „Хеликс Флекси” съдържа екстракт от охлюви и желатинов хидролизат. Предназначен е за вътрешна употреба във вид на сироп с приятен..

18.70лв.

Хранителна добавка за черен дроб Детокси Ливър – Алекс 1977

Хранителна добавка за черен дроб Детокси Ливър – Алекс 1977

Хранителната добавка „Детокси Ливър” е създадена на основата на екстракти от билките пирей (Elytrigia repens) и бабини зъби (Tribulus terrestris) и е ..

10.20лв.

Тагове: хранителна добавка, екстракт от охлюви, Алекс 1977