• Оцветяващ балсам за платинено руса коса с антижълт ефект - Spa Master

Възстановяващ балсам за поддържане на хладните нюанси на руси коси с пепелно направление. Коригира и неутрализира жълтия оттенък на сиви, изрусени и обезцветени коси и им придава изключителен сребрист оттенък. Възстановява структурата на косъма с кератин, течна коприна и SilPLEX.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Поставете защитни ръкавици и пелерина. Нанесете равномерно върху чиста и влажна коса. За лек нюанс – 3-5 мин., за неутрализация на жълтото –  10 мин., за много наситен цвят – до 30 мин., за силно изрусени, къдрени и повредени коси – не повече от 5 мин., защото може да се получи много интензивен цвят! Изплакнете обилно с вода, докато тя стане прозрачна!

ВНИМАНИЕ: Съхранявайте на недостъпно за деца място. При контакт с очите незабавно изплакнете с хладка вода. Може да предизвика алергична реакция, направете тест: на вътрешната сгъвка на почистено място със спирт нанесете малко количество балсам. Ако не се появи зачервяване, продуктът може да се използва. Не използвайте при наранена или раздразнена кожа.

330 ml.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Оцветяващ балсам за платинено руса коса с антижълт ефект - Spa Master

  • Производител: Spa Master
  • Код на продукта: SMBT231
  • Наличност: Наличност
  • 6.20лв.
  • 5.55лв.


Свързани продукти

Ламиниращ шампоан за боядисана коса за запазване на цвета Spa Master

Ламиниращ шампоан за боядисана коса за запазване на цвета Spa Master

Мек, безсулфатен, кремообразен шампоан за защита на цвета на оцветени и натурални коси от изгарания, температурни, химически и физически въздейстния б..

4.59лв. 5.10лв.

Ламиниращ балсам за боядисана коса за запазване на цвета - Spa Master

Ламиниращ балсам за боядисана коса за запазване на цвета - Spa Master

Предназначен за защита цвета на боядисани и натурални коси от изгарания, температурни, химически и физически въздейстния благодарение на GSP-T COMPLEX..

4.59лв. 5.10лв.

Оцветяващ шампоан за платинено руса коса с антижълт ефект - Spa Master

Оцветяващ шампоан за платинено руса коса с антижълт ефект - Spa Master

Мек, оцветяващ шампоан за поддържане на хладните нюанси на руси коси с пепелно направление. Коригира и неутрализира жълтия оттенък на сиви, изрусени и..

6.75лв. 7.50лв.

Тагове: оцветяващ, балса, за руса коса, антижълт ефект, Spa Master